Evenimentul Zilei > Monden > Anca Țurcașiu, sexy pe rețele de socializare. Cum arată artista în costum de baie
Anca Țurcașiu, sexy pe rețele de socializare. Cum arată artista în costum de baie

Anca Țurcașiu, sexy pe rețele de socializare. Cum arată artista în costum de baie

Deși tocmai ai împlinit 50 de ani, actrița și cântăreața Anca Țurcașiu reușește să stârnească reacții admirative pe rețelele de socializare. Într-o fotografie pe care a postat-o, zilele acestea, pe rețelele de socializare, artista arată la fel de sexy ca pe vremea când juca rolul lui Miss Litoral în filmul cu același titlu.

Anca Țurcașiu apare în costum de baie, la fel de sexy și provocatoare ca în vremea când juca alături de Stela Popescu, Jean Constantin și Alexandru Arșinel.

Fotografia de pe Facebook, făcută în curtea de la Corbeanca arată că artista duce dorul vacanțelor călduroase, la mare, la plajă. De altfel, mesajul care o însoțește este mai mult decât clarificator.

„Pregătiri pentru sezonul estival! Broooonz!”, a scris artista pe Facebook. Iar comentariile admirative din partea fanilor nu au întârziat.

„Frumoasă ieri. frumoasă azi, frumoasă mâine”, a comentat un fan.

Fermecătoarea actriță și cântăreață a împlinit vârsta de 50 de ani pe 8 mai, însă nu își arată nici pe departe vârsta. De altfel, mulți dintre cei care au văzut-o susțin că Anca Țurcașiu arată că o femeie de 30 de ani.

Ea a povestit pentru tabu.ro că reușește să se mențină în formă datorită sportului și a dietei sănătoase.

„Secretul nu este altul decât o viaţă frumoasă! Am învăţat să mă bucur de micile plăceri ale vieţii şi să văd întotdeauna partea frumoasă a tuturor lucrurilor care mi s-au întâmplat. Astfel, am încercat să armonizez ritmul alert al carierei cu viaţa personală. În afară de asta, îmi place să fac sport şi să fac alegerile bune în ceea ce priveşte alimentaţia mea şi a familiei mele. Ţînând cont de tentaţiile permanente ale societăţii moderne, sunt foarte atentă la produsele pe care le consum. (…) Sunt o persoană foarte activă, cred că şi datorită meseriei care presupune mult dinamism, şi îmi place acest lucru. Indiferent de programul mai mult sau mai puţîn încărcat, încerc întotdeauna să îmi fac timp pentru mine”, a spus artista.