Anca Țurcașiu, bunică pentru prima oară: Sunt cea mai fericită din lume

Anca Țurcașiu, bunică pentru prima oară: Sunt cea mai fericită din lume Anca Țurcașiu. Sursa foto Facebook

Anca Țurcașiu a sărbătorit cu bucurie faptul că a devenit bunică și a subliniat că e entuziasmată să îmbrățișeze acest nou rol. De asemenea, actrița a menționat că are o nepoată, iar micuța este sănătoasă și extraordinar de frumoasă.

Aceasta a dat vestea cea mare printr-un clip postat pe rețelele sociale, acolo unde a dezvăluit de altfel și care e numele ales de fiul și nora sa.

Anca Țurcașiu a devenit bunică. Are o nepoată

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online.

Fiul actriței, Radu, s-a căsătorit civil în luna aprilie a anului 2022 cu aleasa inimii sale, Andreea, iar evenimentul a fost unul discret, la care a participat doar familia și câțiva apropiați.

Ne puteți urmări și pe Google News
Anca Țurcașiu, fiul și nora sa

Sursa foto: Facebook/ Anca Țurcașiu

Ulterior, cei doi au făcut și cununia religioasă și petrecerea, în luna septembrie a aceluiași an. Cei doi tineri nu au făcut declarații despre evenimentul din viața lor, însă Anca Țurcașiu și-a exprimat și atunci fericirea și entuziasmul pentru fiul și nora sa.

„De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!!”, a scris atunci artista pe Instagram.

Cum se înțelege actrița cu fiul său

Aceasta declara mai demult că relația cu Radu, fiul său, a fost una cu năbădăi mai ales în adolescență, când era mai rebel. Însă, după vârsta de 20 de ani a depășit acea perioadă, iar ulterior a devenit un băiat cald și înțelept.

Noră Anca Țurcașiu

Noră Anca Țurcașiu. Sursa foto Facebook

Tot atunci, Anca Țurcașiu dezvăluia că dacă ar fi să devină bunică, i-ar plăcea foarte mult să aibă o nepoțică cu păr creț și ochii verzi.

„Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță”, a spus aceasta pentru viva.ro.