Anca Molnar a plecat zâmbind din viață. Sfatul prețios pe care l-a lăsat în urma sa

Anca Molnar a plecat zâmbind din viață.  Sfatul prețios pe care l-a lăsat în urma sa Anca Molnar. Sursa foto: Instagram

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit marți, 11 iunie, la vârsta de 35 de ani. Partenerul acesteia, Claudiu Molnar, a povestit prin câteva a trecut Anca, dar și care a fost ultima ei dorință. Tânăra, care a aflat că are o tumoare pe creier acum un an, a sperat până în ultimul moment că se va face bine. Medicii din Turcia au operat-o de două ori pe creier, dar totul a fost în zadar.

Anca Molnar spera să se vindece

„Important e să nu lași să te doboare nici măcar o boală, ci să o accepți. Important e să o accepți, dar să mergi mai departe pentru că ai așa oameni mulți în viața ta încât e păcat să o risipești”, spunea Anca Molnar la doar câteva zile când a primit diagnosticul.„Gata! Plecăm acasă… astăzi plec acasă”, au fost cuvintele tinerei după ce și-a încheiat tratamentul în Turcia. A plecat acasă, dar boala a reapărut.

Anca Molnar

Anca Molnar. Sursa foto Facebook

Anca Molnar a luptat până în ultima clipă

Soțul Ancăi, Claudiu Molnar, a postat pe Facebook un mesaj emoționat despre lupta partenerei sale cu boala. El a scris că aceasta a luptat până în ultima clipă și că a avut speranță. Claudiu Molnar este convins că make-up artista îi va veghea pe toți cei dragi de sus.

Anca Molnar

Anca Molnar. Sursa foto Facebook

Mesajul emoționant postat de soțul ei

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul postat de Claudiu Molnar pe pagina de Facebook a Ancăi.