Evenimentul Zilei > Monden > Anastasia Ciobanu, noua senzație de la Românii au talent. Jurații au amuțit. Video
Anastasia Ciobanu, noua senzație de la Românii au talent. Jurații au amuțit. Video

Anastasia Ciobanu, noua senzație de la Românii au talent. Jurații au amuțit. Video

Românii au talent a avut parte și în sezonul 10 de momente de excepție. Anastasia Ciobanu, un copil de 9 ani din Bacău, este ultimul concurent care a ridicat sala în picioare. Iar jurații au rămas fără cuvinte.

Cuvintele micuței Anastasia Ciobanu au pătruns sala de la Românii au talent din primele momente. ”Niciodată nu am cântat pe o scenă atât de mare!”, au fost primele cuvinte ale copilei din Bacău.

Numai că pe scenă micuța, ce părea timidă, s-a transformat. Și a fost recital! A ridicat sala în picioare, iar jurații au fost uimiți de focea și de energia ei.

Smiley și Pavel Bartoș au dansat în culise, iar în final, Andra a întrebat-o dacă admiră pe cineva pe care o copiază în privința gesturilor de artistă pe care le face. ”La mișcări nu admir pe nimeni, gesturile sunt ale mele”, a fost răspunsul sec al micuței artiste, care i-a făcut pe Andi Moisescu și pe Mihai Petre să o aplaude.

”Voce excepțională, timbru minunat, cum s-a prezentat, ce energie are, ne-a băgat în priză pe toți”, punctat Andi Moisescu.

”Ești un boboc care o să înflorească în scurt timp”, a spus și Călinescu. Iar Andra a încheiat: ”E foarte simplu pentru noi când avem în față pe așa cineva: 4 de DA!”

Au curs și felicitările pentru Anastasia, pe pagina de facebook a show-ului Românii au talent, de pe Pro TV.

”Felicitări! Bravo moldoveanca noastră frumoasă!”, ” Felicitări! Ești foarte talentată și ai o voce minunată!”, ”Superba și foarte talentata mult succes în viitor!”, ”Felicitări copil frumos”, ” Anastasia Ciobanu…un inger…. un model…..un copil cu voce excepțională! Succes draga noastra moldoveanca!”, sunt câteva dintre mesaje.