Cuvintele micuței Anastasia Ciobanu au pătruns sala de la Românii au talent din primele momente. ”Niciodată nu am cântat pe o scenă atât de mare!”, au fost primele cuvinte ale copilei din Bacău.

Numai că pe scenă micuța, ce părea timidă, s-a transformat. Și a fost recital! A ridicat sala în picioare, iar jurații au fost uimiți de focea și de energia ei.

Smiley și Pavel Bartoș au dansat în culise, iar în final, Andra a întrebat-o dacă admiră pe cineva pe care o copiază în privința gesturilor de artistă pe care le face. ”La mișcări nu admir pe nimeni, gesturile sunt ale mele”, a fost răspunsul sec al micuței artiste, care i-a făcut pe Andi Moisescu și pe Mihai Petre să o aplaude.

”Voce excepțională, timbru minunat, cum s-a prezentat, ce energie are, ne-a băgat în priză pe toți”, punctat Andi Moisescu.

”Ești un boboc care o să înflorească în scurt timp”, a spus și Călinescu. Iar Andra a încheiat: ”E foarte simplu pentru noi când avem în față pe așa cineva: 4 de DA!”

Au curs și felicitările pentru Anastasia, pe pagina de facebook a show-ului Românii au talent, de pe Pro TV.

”Felicitări! Bravo moldoveanca noastră frumoasă!”, ” Felicitări! Ești foarte talentată și ai o voce minunată!”, ”Superba și foarte talentata mult succes în viitor!”, ”Felicitări copil frumos”, ” Anastasia Ciobanu…un inger…. un model…..un copil cu voce excepțională! Succes draga noastra moldoveanca!”, sunt câteva dintre mesaje.