Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au postat pe paginile de socializare imagini de la Snagov, este locul unde cei doi au organizat nunta acum 13 ani. Ana Maria Prodan a purtat o rochie neagră lungă cu un decolteu extrem de adânc. Laurențiu Reghecampf a purtat un costum clasic în carouri, în nuanțe de albastru, cămașă bleu ciel şi pantofi maro.

anamaria prodan si reghecamp nunta 2021 (2)

Mesajul transmis de Ana Maria Prodan

Ana Maria Prodan: „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața”, a scris Ana Maria Prodan pe social media.

Foto: Facebook şi Instagram

anamaria prodan si reghecamp nunta 2021 (3)

Ce invitaţi au avut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Nume mari din showbiz sunt alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar printre ei se numără bineînțeles și Andreea Tonciu și soțul ei, cei care de altfel sunt și finii celebrului cuplu, dar și Florin Bratu și soția sa şi mulţi alţii din lumea mondenă. La petrecere au fost preţtenţi si copiii celor doi (Foto).

anamaria prodan si reghecamp nunta 2021 (4)

Ana Maria Prodan, despre relația cu Laurențiu Reghecampf

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu.

anamaria prodan si reghecamp nunta 2021 (5)

Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Ana Maria Prodan, cu privire la zvonurile apărute în presa mondenă că Laurențiu Regehcampf ar fi înşeşat-o.