Evenimentul ZileiMondenAnamaria Prodan, reacție după ce Reghecampf a publicat poza cu fiul său. Istoria se repetă

Anamaria Prodan, reacție după ce Reghecampf a publicat poza cu fiul său. Istoria se repetă

Anamaria Prodan, reacție după ce Reghecampf a publicat poza cu fiul său. Istoria se repetă
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a publicat recent o imagine cu bebelușul pe care iubita lui, Corina Caciuc, îl poartă în pântec, iar fosta soție, Anamaria Prodan, nu a rămas datoare și a lansat câteva mesaje acide.

Conform ecografiei, Laurențiu Reghecampf va avea un fiu. Tehnicianul Universității Craiova va avea astfel 3 fii. Primul este din căsnicia avută cu Mariana Pfeiffer, iar al doilea a rezultat din mariajul cu Anamaria Prodan. Antrenorul a fost taxat rapid de fosta soție pentru după ce duminică, a postat videoclipul cu bebelușul pe o rețea de socializare.

Sursa: Instagram
foto: Instagram

„Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui

Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta, era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe.

surse: Arhiva EVZ

Anamaria Prodan crede că Reghe nu va rezista mult timp lângă Corina

Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Altfel, amintim că Reghe i-a transmis de mai multe ori fostei soții că primul termen pentru divorț este programat la 7 februarie 2022.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan l-a acuzat pe fostul soț de furt: „Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara Gură de Aur are acces la mailul lui.”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie de 15 ani, dar anul trecut, în octombrie, antrenorul a confirmat că intenționează să divorțele. În lumea mondenă a Capitalei au circulat zvonuri conform cărora cei doi nu formau un cuplu în toată putere cuvântului încă din 2013.


Accesează: