Anamaria Prodan, dispusă să-l ajute pe Reghe să nu se facă de ras. A decăzut complet

Anamaria Prodan, dispusă să-l ajute pe Reghe să nu se facă de ras. A decăzut complet Sursa: Arhiva EVZ

Anamaria Prodan a declarat că este dispusă să-l ajute pe Laurențiu Reghecampf să nu se mai facă de râs. Acesta a reziliat unilateral în septembrie 2023 contractul pe care-l avea cu oltenii. Clubul a câștigat procesul în comisiile FRF și a rezultat că Reghe trebuia să achite 300.000 de euro ca despăgubire.

Laurențiu Reghecampf, dator vândut

Antrenorul nu a plătit banii la timp, iar acum i-a fost pus sechestru pe casa pe care el și Anamaria Prodan, fosta soție, o dețin în Snagov. Imobilul e pe malul lacului și are o valoare estimată de două milioane de euro. Aici locuiește impresara și fiul lui Reghe, Bebeto.

reghecampf bebeto

Sursa foto Facebook

Reghecampf e șomer din aprilie 2024, când a fost dat afară de la Al-Tai, o formație din Arabia Saudită pe care a condus-o în 20 de partide. Adevăratele probleme au început după ce Reghecampf a încercat să amâne procesul ca să nu achite acum despăgubitrea către formația lui Mihai Rotaru. El solicitase o suspendare provizorie a executării silite. Pe 30 aprilie, tribunalul i-a respins cererea și a dispus astfel continuarea executării pentru cei 200.000 de euro pe care îi mai datorează Universității Craiova.

Anamaria Prodan, dispusă să-l ajute

Recent, Anamaria Prodan a declarat că îl va ajuta pe Reghe de dragul fiului lor. Ea a spus că fostul ei partener s-a făcut de râs suficient și că n-a crezut niciodată că va ajunge în halul acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Arhiva EvZ

„Am să încerc să-l ajut pe Reghecampf. Îmi pare rău de această situație și nu am crezut că va ajunge chiar așa. Voi încerca să-l ajut pentru copilul pe care îl avem împreună”, a spus impresara.

Anamaria Prodan îl compătimește pe Reghe

Impresara crede că Reghecampf riscă „să se facă de râs și să fie executat pentru ceva ce trebuia să îi lase copilului lui. Dar asta este situația… Repet: ne pare foarte rău pentru el și sperăm să își revină, că eu nu am mai auzit de vreun antrenor ajuns într-o asemenea situație!”. Sechestrul este pus doar pe jumătatea pe care o deține antrenorul din valoarea locuinței, iar conform legii Anamaria Prodan are dreptul să răscumpere și partea fostului soț, potrivit Fanatik.