Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan a rupt tăcerea în direct! Mesaj sfâșietor pentru Reghecampf. „Îmi doresc tare mult…”
Anamaria Prodan a rupt tăcerea în direct! Mesaj sfâșietor pentru Reghecampf. „Îmi doresc tare mult…”

Anamaria Prodan a rupt tăcerea în direct! Mesaj sfâșietor pentru Reghecampf. „Îmi doresc tare mult…”

Cel mai mare scandal al momentului în lumea mondenă îi are ca protagoniști pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au apărut multe speculații în spațiul public și diverse persoane au făcut mărturisiri legate de situația între cei doi soți, însă sexy-impresara și-a apărat mereu familia și sufletul pereche. După ce a făcut mai multe declarații pe conturile personale de pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a decis să își spună punctul de vedere în direct.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Regheampf pare unul iminent dacă ne luăm după informațiile și fotografiile apărute în ultima perioadă în spațiul public. Frumoasa blondină a luptat ca o leoaică să își apare familia și să mențină imaginea soțului ei curată. A făcut numeroase postări în mediul online și a oferit diverse interviuri, însă acum o face și în direct, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Sexy-impresara a vorbit deschis despre problemele din familia sa și susține că pentru ea trădarea este cel mai rău lucru, peste care nu poate trece.

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria Prodan. Blondina a mărturisit că va rămâne în continuare puternică pentru copiii ei și va face tot posibil să îl scoată pe Reghecampf Jr. din starea în care a intrat. Ea a mărturisit că mezinul familiei plânge din cauza evenimentelor petrecute în ultima perioadă, iar ea încearcă să îi explice cum stau lucrurile. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

Deși a recunoscut că soțul ei a fost infidel, frumoasa blondină nu îl denigrează în fața lumii, ci din contră. Ea continuă să îi apere imaginea și susține că ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva. Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf. Însă, eu nu-l cunosc pe omul de astăzi”. Aducându-și aminte de toate greșelile peste care a trecut, Anamaria Prodan a mărturisit că ”Umilința nu poate merge la infinit”.

Anamaria Prodan a confirmat speculațiile din presă. Laurențiu Reghecampf i-a greșit, însă ea îi vrea tot binele din lume

Frumoasa blondină a fost mereu o femeie plină de tact și a demonstrat tăria de caracter pe care o poate avea. În ciuda răului făcut, ea îi dorește în continuare soțului ei să aibă succes în ceea ce privește cariera pe care a construit-o cu ajutorul ei.

”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

Privind spre viitor, Anamaria Prodan susține că are nevoie de activitate pentru a trece peste acestă problemă, însă nu exclude posibilitatea unei noi relații. Cu privire la viața amoroasă, un lucru a fost bine precizat de către sexy-impresară. Nu își mai dorește un partener român, ci vrea să se îndepărteze de această țară. ”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”.

Cătălin Măruță a îndemnat-o pe Anamaria Prodan să îi transmită un mesaj soțului, crezând că astfel o va pune în încurcătură. Spre surprinderea tuturor, frumoasa blondină a dat din nou dovadă de putere și a mărturisit: ”Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor mei, este numărul 1”.