Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Ferentz a văzut moartea în faţă. „Sunt încă în stare de șoc!”
Anamaria Ferentz a văzut moartea în faţă. „Sunt încă în stare de șoc!”

Anamaria Ferentz a văzut moartea în faţă. „Sunt încă în stare de șoc!”

După groaznicul accident rutier în care a fost implicată cunoscuta cântăreaţă Anamaria Ferentz, aceasta a afirmat că a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Vedeta trăiește acum în SUA, acolo unde are o viață minunată de la mulți ani. Însă, recent, vedeta a trecut prin șocul vieții ei, după ce mașina ei a fost implicată într-un grav accident rutier, fiind distrusă în totalitate.

Despre momentele de coşmar prin care a trecut, artista a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care explică totul.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri. Nu știu. Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz, pe Instagram.