Evenimentul Zilei > Actualitate > Amintiri din copilărie. Mai știi cărucioarele cu rulmenți? La Anina e CONCURS cu ele I FOTO
Amintiri din copilărie. Mai știi cărucioarele cu rulmenți? La Anina e CONCURS cu ele I FOTO

Amintiri din copilărie. Mai știi cărucioarele cu rulmenți? La Anina e CONCURS cu ele I FOTO

Asociația Adrenaline, organizează sâmbătă cea de-a treia ediție a concursului de cărucioare cu rulmenți ,,Căruț-line, Amintește-ți copilăria’’. Cursa nebună are loc pe strada Republicii, o stradă în pantă din micul oraș cărășean, astfel încât, în funcție de îndemânarea participanților, cărucioarele pot prinde viteze nebănuite.

Strada Republicii din Anina va fi închisă parțial între orele 16.00-19.00 pentru desfășurarea concursului.

Anul acesta, locurile au fost limitate la numai 10 pentru amatorii care nu au mai participat la editiile anterioare. Primii 10 inscriși au beneficiat si de rulmenți în pachetul Căruț. Idea acestui concurs este că fiecare participant își confecționează singur ”atelajul”. Pachetul  conţine: 15 cuie, o scândură,  două osii și un surub.  ,,Ești obligat să porți cască, mănuși de protecție și să te distrezi”, a declarat președintele asociației Adrenaline, George-Ciprian Lungu.

Trebuie săus că totul a pornit acum trei ani, cu o idee simplă. Tinerii de azi și-au propus să le arate copiilor de azi cum se distrau cei numiți „generația cu cheia la gât”.

”Te-ai gândit astăzi cât de simpla și distractiva era viața ta când erai copil ?! Noi tânjim dupa clipele alea în fiecare zi, așa ca ne-am gândit sa ne „Reamintim copilaria”. Cum puteam să începem mai bine decât cu o cursă de carucioare cu rulmenți? Pentru asta noi punem la bataie o panta destul de abrupta, un kit de construit „bolidul” și multă voie bună”, mai spune Lungu. (Sursa foto: George-Ciprian Lungu)
 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: