Ameninţări cu focuri de armă, topoare şi bâte între vecini din Vulcan.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, prima reclamaţie a venit de la un bărbat de 35 de ani. Acesta s-a plâns că, în cursul nopţii de luni spre marţi, a avut o altercaţie cu un vecin de 30 de ani, care i-ar fi lovit uşa cu un topor.

Bărbatul le-a mai relatat poliţiştilor că în momentul în care a revenit, marţi, la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de vecinul său. Care avea asupra lui o bâtă de baseball şi îl ameninţa.

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Vulcan afirmând că, în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin. Acesta din urmă a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri de armă.

Ameninţări cu focuri de armă, topoare şi bâte între vecini din Vulcan

“În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul. Pistolul fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizării”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Vulcan. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare. Nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere, a precizat IPJ Hunedoara.