Evenimentul Zilei > Actualitate > AMĂNUNT SECRET despre îmormântarea Ionelei Prodan. Funerariile au loc de ziua uneia dintre cele mai APROPIATE persoane de artistă. Nimeni nu ȘTIA
AMĂNUNT SECRET despre îmormântarea Ionelei Prodan. Funerariile au loc de ziua uneia dintre cele mai APROPIATE persoane de artistă. Nimeni nu ȘTIA

AMĂNUNT SECRET despre îmormântarea Ionelei Prodan. Funerariile au loc de ziua uneia dintre cele mai APROPIATE persoane de artistă. Nimeni nu ȘTIA

Ionela Prodan a murit, luni seară, din cauza unui cancer la pancreas, la Spitalul Elias. Îmormântarea are loc chiar în ziua când nepoata sa, Rebbeca, care împlinește 19 ani.

Postările de pe pagina de Facebook al adolescentei cele două fiice ale Anamariei Prodan nu vor fi prezente la înmormântarea Ionelei Prodan. 

Sarah Dumitrescu a ținut să își felicite sora încă de la miezul nopții și a postat mai multe imagini cu ea, printre care și o fotografie cu ele două şi a scris „La mulţi ani”, scrie Cancan.ro. 

Anamaria Prodan, fiica artistei, a anunţat moartea mamei sale printr-un mesaj sfâşietor postat pe Facebook. Nepoatele Ionelei Prodan, Sarah și Rebecca, au distribuit postarea mamei lor, fiind vădit îndurerate, mai ales că erau foarte apropiate de bunica lor.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”, a scris mama lor, Anamaria Prodan, pe Facebook.

Ceremonia de înmormântare a Ionelei Prodan este oficiată de opt preoți. După ce coșciugul cu trupul Ionelei Prodan va fi depus în locul în care își va dormi somnul de veci.