Culmea, individul cu aere de interlop îl are ca model pe unul dintre cei mai mari filosofi români, Constantin Noica, ale cărui citate au ajuns nu se ştie prin ce împrejurare incredibilă pe contul său de Facebook.

Revenind la solidaritatea cu ochiul tumefiat al lui Spartacus, Gabriel Terry a înregistrat un live în care şi-a lansat teribilele ameninţări la adresa oamenilor legii. N-au lipsit clasicele înjurături. Ce-i drept, cu multe dezacorduri, cum îi stă bine oricărui smardoi al locului…

Totuşi, învăţând ceva din experienţa trogloditului Spartacus, Terry G nu vrea să se bată decât cu poliţiştii civil, nu cu „toată poliţia”, pentru că „cine-i el”, să se poată bate cu toată „miliţia”?

O filosofie de nezdruncinat a unui interlop în devenire… „Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”, a tunat Terry G, care apoi, în alt live pe Facebook, s-a arătat deranjat că a fost preluat de wowbiz.ro, în acest sens lansând injurii care nu pot fi reproduse.

Cine ştie ce-i va rezerva viaţa pasionatului de filosofie din Sectorul 5 al Capitalei. Ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să se întâmple… Spartacus „Idolul femeilor” şi fanul boxerului Mike Tyson s-a convins pe ochii lui de această maximă nemuritoare.

Mai departe, depinde cât de atenţi şi generoşi sunt oamenii legii la dorinţa unui cetăţean din Sectorul 5. Îi vor respecta dorinţa? Va veni cadoul?