Evenimentul Zilei > Actualitate > ALIS GRASU răspunde acuzațiilor aduse de medicii de pe AMBULANȚĂ: „NU se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o CALOMNIE!”
ALIS GRASU răspunde acuzațiilor aduse de medicii de pe AMBULANȚĂ: „NU se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o CALOMNIE!”

ALIS GRASU răspunde acuzațiilor aduse de medicii de pe AMBULANȚĂ: „NU se fac transporturi clandestine cu Ambulanța. E o CALOMNIE!”

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, a declarat joi, la Antena 3, că nu a încasat bani niciodată de la vreun pacient pentru transport preferențial în țară ori peste hotare

„Să facem apel la rațiune. Dacă persoana care dorea să facă un transport în afara țarii ar fi dispus de cei 2000 – 3000 de euro pe care mi i-a dat mie șpagă, plus cheltuielile de transport, credeți că n-ar fi luat o ambulanță privată? De ce ar fi apelat la Serviciul de Ambulanță? Este o calomnie, o minciună, o dezinformare”, a precizat medicul.

„Cererile de transport sunt avizate de minister”, a mai spus Alis Grasu.

Declarațiile magaerului Alis Grasu vin în contextul în care jurnalistul Cătălin Tolontan a fpcut o serie de noi dezvăluiri. După ce conducerea a sancționat deja medicul care l-a examinat pe Iona Gyuri Pascu în noaptea în care acesta a murit, mai mulți doctori ai ambulanței susțin că au fost puși de aceasta să transporte pacienți „din familia unui multimilionar, un mare avocat, un procuror și o persoană din conducerea unei mari firme private”, deși nu erau nici urgențe și nici cazuri sociale.