Profesorii de la Imperial College din Londra, în frunte cu dr. Kirill Veselkov, au efectuat mai multe teste în care au comparat substanțele din anumite fructe sau legume cu cele din medicamentele folosite actualmente pentru eradicarea cancerului, informează Daily Mail.

Rezultatele sunt, așa cum susțin cercetătorii, sunt revoluționare și speră ca acestea să pună baza unei viitor tratament bazat doar pe produse naturale.

Avem deja viziunea primei liste de alimente distrugătoare de cancer care să servească drept stâlpii fundației a ceea ce numim medicină gastronomică. Mâncarea reprezintă singurul aspect pe care-l putem controla în viața noastră ce are impact asupra vieții noastre”, a explicat Veselkov.

Rezultatele cercetării susțin că anumite fructe și legume oferă aceleași rezultate precum medicamentele anti-cancer, dar fără să aibă efectele negative ale acestora. Practic, produsele naturale sunt bogate în antioxidanți și astfel opresc din fașă inflamările, controlează înmulțirea celulelor și chiar conduc către „sinuciderea” celulelor.

Vezi mai jos lista alimentelor care ajută în lupta împotriva cancerului:

Portocalele „dulci”

Strugurii

Morcovii

Varza

Coriandrul

Mărarul

Ceaiul