Alexia Eram, ultimatum pentru Mario Fresh, după 7 ani

Alexia Eram, ultimatum pentru Mario Fresh, după 7 ani Sursă: Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de 7 ani. Cu toate astea, artistul nu a cerut-o în căsătorie pe fiica Andreei Esca, chiar dacă ea a bătut mai multe apropouri.

La America Express, Alexia Eram a arătat că este gospodină și că merită să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh, cu care formează un cuplu de 7 ani. Miercuri, 22 noiembrie 2023, ea și fratele său, Aris, au ajuns în cursa pentru ultima șansă. Ei au trebuit să le gătească localnicilor bulz – mămăligă cu afumătură și ou.

Alexia Eram așteaptă inelul

În emisiunea de la Antena 1, Alexia a spus că știe să gătească și că aștepată inelul de logodnă. Ea a declarat că este pregătită să facă pasul cel mare după 7 ani de relație.

„Alexia: Eu m-aș logodi. Acum că știu să fac mămăligă, aștept inelul!

Ne puteți urmări și pe Google News

Aris: Sper că nu e apropo către Mario, să nu te văd!

Alexia: Nu e apropo, dar după șapte ani… pot și eu să mă logodesc!”, i-a spus Alexia lui Aris.

Copiii Andreei Esca, surpriza de la America Express

Alexia și Aris Eram se numără printre echipele care au acceptat provocarea America Express 2023. Cei doi frați se mențin în topul clasamentului și au devenit printre cei mai buni concurenți. Aceasta a declarat că a fost o idee foarte bună să participe în competiție cu fratele său și că relația ei cu Aris a devenit mai puternică.

Alexia Eram

Alexia Eram vrea inelul de la Mario Fresh. Așteaptă asta de 7 ani. Sursa foto Antena 1

„Cred că a fost cea mai bună decizie. Cred că între frați există o conexiune unică, cred că orice.. te înțelege sută la sută, poți vorbi cu el orice, certurile nu sunt chiar certuri, sunt așa certuri frățești. Te cerți și în două minute… oricum e fratele tău. Dacă mergi cu un prieten poate ești mai abținut și poți spune orice. Daca mergi cu partenerul, dintr-o relație de cuplu e și mai greu. Cu un frate mi se pare cea mai bună variantă”, a spus fiica Andreei Esca.

Alexia Eram vrea să fie mamă tânără

În urmă cu câteva luni, Alexia a spus că își dorește să fie o mamă tânără, dar că nu vrea să se grăbească cu căsătoria. Aceasta a declarat că se înțelege foarte bine cu iubitul său, dar că sunt prea tineri pentru a trece la pasul următor. Se pare că fiica Andreei Esca și-a schimbat părerea despre căsătorie în America Express.

„Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul. Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan”, a declarat Alexia.