Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Cumpănașu, protest în fața Poliției Caracal. „Dacă vă este prea frică, stați acasă!”
Alexandru Cumpănașu, protest în fața Poliției Caracal. „Dacă vă este prea frică, stați acasă!”

Alexandru Cumpănașu, protest în fața Poliției Caracal. „Dacă vă este prea frică, stați acasă!”

Alexandru Cumpănașu a postat, astăzi, pe o rețea de socializare, un apel către caracaleni și olteni, pentru a i se alătura la un protest pentru victimele lui Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre fetele răpite, violate şi omorâtă de Gheorghe Dincă, i-a îndemnat pe olteni să participe, astăzi, la un protest în fața Poliției Caracal.

„Dragi caracaleni si Olteni, va asteptam astazi la ora 14:00 in fata Politiei Caracal, la un PROTEST pentru Alexandra si Luiza alaturi de Teodora, Nelu, Monica Melencu, Bunicul (Stelian Iordache), tatal Dariei de la Campulung‼‼‼‼ Dar si pentru Daria si restul victimelor clanurilor interlope din Caracal si judetul Olt‼‼‼ Impotriva celor care conduc acest oras si al infractorilor din politie si parchet❗❗❗
Daca va este prea frica stati acasa❗❗❗Si asteptati sa fiti urmatoarea victima. Daca nu veniti alaturi de noi‼‼‼‼‼‼”, a scris acesta pe Facebook.