Evenimentul Zilei > Social > Alexandru Cumpănașu, campanie umanitară pentru familia pădurarului ucis în Maramureș
Alexandru Cumpănașu, campanie umanitară pentru familia pădurarului ucis în Maramureș

Alexandru Cumpănașu, campanie umanitară pentru familia pădurarului ucis în Maramureș

Jurnalistul Alexandru Cumpănașu s-a implicat într-o campanie umanitară de ajutorare a familiei pădurarului Liviu Pop, ucis în Maramureș.

Într-o postare pe Facebook, Cumpănașu anunță că s-a strâns din donații aproximativ o mie de euro, bani ce vor fi oferiți familiei nevoiașe, dimpreună cu alte ajutoare trimise de români săritori.

„Dragi români, în urma campaniei umanitare pe care am lansat-o împreună cu părinții Alexandrei (n.r. – Alexandra Măceșanu) pentru a ajuta așa cum putem familia eroului național Liviu Pop – pădurarul ucis la datorie de un clan mafiot protejat de procurori și politiști, am reușit să strângem multe bunuri: haine, jucării, alimente. O mașină va pleca spre familia pădurarului Liviu Pop pentru a le duce”, a scris pe Facebook fostul candidat la președinția României.

În afară de alimente și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, familia lui Liviu Pop va primit „și suma de 460 euro și 2000 ron. Aproximativ 1000 euro ce vor fi predați acestei familii batjocorite de statul român, care putea, dincolo de declarații politice ieftine, să îl decoreze post-mortem și să ofere acestei familii lăsată fără tată, mai mult decât batjocura de pensie de 1000 ron pentru cei trei copii și soția care acum crește singură trei românași micuți”.

Alexandru Cumpănașu anunță că „Asociația Alexandra Măceșanu va continua aceste demersuri față de mulți alți copii și familii cu greutăți”.