Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Cumpănaşu a răbufnit. „Mafia de la Caracal include politicieni”
Alexandru Cumpănaşu a răbufnit. „Mafia de la Caracal include politicieni”

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit. „Mafia de la Caracal include politicieni”

După ce şeful DIICOT a afirmat că anchetatorii de apropie de finalizarea cazului din Caracal, Alexandru Cumpănaşu a reacţionat foarte dur.

Cumpănaşu a spus că „toţi au interesul să se închidă acest caz”, şi doar presa şi poporul îi mai opri pe cei de la DIICOT să se întâmple acest lucru.

„Toţi au interesul să se închidă acest caz. Toţi din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, poliţişti, procurori, din acelaşi judeţ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranţă dacă Dincă deschide gura, se află multe şi îşi pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din judeţul Olt şi au funcţii importante. Şi care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, aşa cum a explicat acel martor la Mihai Gâdea la emisiune.

Adaug şi interesul general al tuturor celor care conduc România de a încheia povestea asta, pentru că populaţia este prea puţin atentă la ei şi prea mult la acest caz. Îi deranjează mai rău decât orice pe lumea asta cazul Caracal şi îşi văd viitorul politic ameninţat. Doar presa şi poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: