Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi a primit o veste neplăcută din partea unei persoane importante din viața lui. Cu cine se căsătorește fosta lui iubită
Alex Bodi a primit o veste neplăcută din partea unei persoane importante din viața lui. Cu cine se căsătorește fosta lui iubită

Alex Bodi a primit o veste neplăcută din partea unei persoane importante din viața lui. Cu cine se căsătorește fosta lui iubită

Daria Radionova a avut o relație tumultoasă cu Alex Bodi. După ce diva a părăsit Londra pentru iubirea pe care i-o purta afaceristului, relația lor s-a încheiat. A ieșit soarele pe strada tinerei după ce l-a cunoscut pe Pooyan Mokhtari, un artist de succes. Aceasta a fost ceruta în căsătorie de ziua ei.

Daria Radionova este pregătită meargă spre altar alături de solistul Pooyan Mokhtari.

Cerută în căsătorie de ziua ei

Daria Radionova și-a sărbătorit, luni, ziua de naștere, iar artistul la mijlocul petrecerii a cerut-o în căsătorie. Desi formează un cuplu de doar câteva săptămâni, faimosul cântăreț nu a așteptat prea mult pentru a îi pune întrebarea pe care multe femei o așteaptă.:“Vrei să fii soția mea?”.

Tânăra a fost extrem de impresionată și răspunsul a fost unul pozitiv. Cuplul a dansat toată noaptea alături de prieteni și și-au evidențiat iubirea pe rețelele de socializare. Artistul arată fanilor mereu cum o răsfață pe aleasa lui, iar cuvintele drăguțe și florile sunt la ordinea zilei.

Alex Bodi a vrut să o ceară de soție

Daria Radionova a avut o relație de câteva luni cu afaceristul Alex Bodi. Cei doi s-au mutat împreună foarte repede, iar Bodi a anunțat că e pregătit să o ceară de nevastă pe rusoaică. Lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, iar Daria a încheiat repede relația cu el, motivul fiind chiar fosta soție, Bianca Drăgușanu.

“Cred că da (nr. nunta vă avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, că să se relaxeze lucrurile puțîn. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: