Evenimentul Zilei > Social > Alertă! Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a primit condamnarea definitivă
Alertă! Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a primit condamnarea definitivă

Alertă! Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a primit condamnarea definitivă

Fostul patron al FC Brașov Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliția Română după ce a fost condamnat definitiv la 2 ani  şi 2 luni de închisoare cu executare.

Fostul patron al FC Brașov Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani și două luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nefiind găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Decizia de condamnare la închisoare a fost luată de Curtea de Apel Braşov

Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat vineri, 21 ianuarie 2022, definitiv în dosarul în care omul de afaceri era cercetat pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Fostul patron al clubului FC Brașov nu s-a prezentat la nicio secție de poliție pentru a se preda, motiv pentru care poliţia a mers să-l ridice de acasă. potrivit surselo,  Ioan Neculaie nu a fost găsit la domiciliul din buletin (municipiul Codlea, județul Brașov). Astfel, poliţia a fost nevoită să respecte procedura și să-l dea în urmărire națională.

Omul de afaceri se află pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea „persoane urmărite”

Ioan Neculaie, dat în urmărire națională. Fostul patron al FC Brașov este căutat de poliție pentru a-și ispăși condamnarea la închisoare

Motivul: „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Brasov l-a condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată în anunțul Poliției Române.

În urmă cu aproximativ cinci ani, Ioan Neculaie a avut o ieșire nervoasă inexplicabilă pentru care are de ispășit acum 2 ani și 2 luni de închisoare. Mai exact, omul de afaceri se pregătea să meargă la vânătoare, și-a pregătit arma și cele necesare, iar mai apoi a mers la mașină pentru a pleca. Când a ajuns în fața autoturismului de teren, Ioan Neculaie a realizat că una dintre roți avea pană și de nervi a tras cu arma de vânătoare în celelalte trei.

„S-a enervat foarte tare, a luat puşca şi a început să tragă în celelalte trei roţi. Apoi a urlat la angajatul lui şi l-a certat că nu a avut grijă să verifice maşinile. Toţi au rămas cu gura căscată, mai ales că nu a mai făcut niciodată astfel de gesturi”, a mărturisit o sursă din anturajul afaceristului, în februarie 2016, scrie playsport.ro