Evenimentul Zilei > Sport > Alertă în lumea sportului. „Zeița” de la CSM București are coronavirus
Alertă în lumea sportului. „Zeița” de la CSM București are coronavirus

Alertă în lumea sportului. „Zeița” de la CSM București are coronavirus

Alertă în lumea sportului. Una dintre cele mai mari sportive din România a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Cristina Neagu are coronavirus. Starul de la CSM București s-a simțit rău și și-a făcut testul. Rezultatul a ieșit pozitiv.

În decursul săptămânii trecute, Cristina Neagu, starul de la CSM București, trebuia să se deplaseze la Craiova pentru pregătirea centralizată a echipei naționale. După mai multe discușii cu selecționerul Bogdan Burcea, Cristina Neagu a rămas la București pentru a se recupera la umărul drept, la care, recent, a suferit o intervenție chirurgicală. Timp de două zile, Cristina Neagu nu a avut voie să își miște umărul. Acum, celebra sportivă are un program special de exercișii pentru recuperare, scrie GSP.

Potrivit unor surse citate, la finalul săptămânii trecute, jucătoarea de la CSM București s-a simțit rău și a făcut febră. Aceasta făcut testul COVID-19, iar rezultatul acestuia a ieșit pozitiv. În tot acest timp, jucătoarea s-a izolat și nu a mai intrat în contact cu nimeni.

Cristina Neagu, gest emoționant în plină pandemie

Celebra handbalistă Cristina Neagu a vândut tricouri din colecția personală, în valoare de 7.350 de lei.

Această sumă de bani, a fost Crucii Roşii Române pentru achiziţionarea de materiale necesare combaterii virusului COVID-19.

„Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare. Aşa cum vă spuneam, stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Rosie Romana pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Cei care au comandat vor primi pe email dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru implicare şi gestionarea comenzilor”, a scris Neagu pe contul personal de Facebook.

Pentru Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, aceasta este a doua campanie umanitară promovată pe site-ul de socializare citat în ultima perioadă.

„Prieteni, m-am bucurat să văd cât de creativi aţi fost la #handballchallenge, dar azi vreau să vă provoc la ceva mult mai important. Haideţi să donăm această sumă infimă, dar care poate însemna foarte mult dacă o facem în număr cât mai mare, pentru combaterea acestui virus. Încurajaţi-vă şi provocaţi-vă rudele, prietenii şi colegii să trimită SMS la 8826 cu textul ‘Împreună’. Lăsaţi în comentarii screenshot-ul cu SMS-ul trimis, pentru a încuraja cât mai mulţi oameni să doneze. Împreună suntem mai puternici”, scria handbalista, în urmă cu ceva timp.