Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în Capitală. Femei atacate la stațiile de metrou. „Te atinge şi în momentul în care zbieri”
Alertă în Capitală. Femei atacate la stațiile de metrou. „Te atinge şi în momentul în care zbieri”

Alertă în Capitală. Femei atacate la stațiile de metrou. „Te atinge şi în momentul în care zbieri”

Situație tensionată în București. Autoritățile sunt pe urmele unui tânăr care atacă femei în stațiile de metrou. Situația a fost semnalată de o tânără care tocmai a trecut printr-o astfel de situație.

Alertă în București. Agenții de poliție s-au autosesizat, după ce o tânără a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care a semnalat prezența unui tânăr infractor, în vârstă de aproximativ 25 de ani (conform relatărilor victimelor – n.r.), care atacă femei în București. Mai multe victime au susținut că au fost abordate în mod agresiv de către suspect.

Un tânăr atacă femei la stația de metrou

Femeile au transmis că infractorul are în jur de 25 de ani, este înalt, poartă ochelari de vedere și atacă femeile aflate în mai multe stații de metrou. Bărbatul nu se lasă decât în momentul în care victimele încep să țipe după ajutor.

În urma informațiilor publicate în mediul online, oamenii legii s-au autosesizat, iar, în prezent, demarează cercetări pentru identificarea suspectului.

Ce mesaj a transmis una dintre victime. „Te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace”

„Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine.

A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace. Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).

Moment în care mi-am adunat ultima fărâmă de curaj şi am urlat pe peron că dacă mai continuă voi suna la Poliţie. Nu ştiu când şi unde a dispărut pentru că eram mult prea speriată. Este tipul în pantaloni galbeni”, a scris una dintre tinere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: