Evenimentul ZileiPoliticaALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Argument electoral: PE decide cât bicarbonat se pune în mici

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Argument electoral: PE decide cât bicarbonat se pune în mici

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Argument electoral: PE decide cât bicarbonat se pune în mici
O înregistrare postată pe Youtube din ședința PSD Vâlcea dă în vileag modul în care social-democrații vâlceni sunt instruiți să scoată localnicii la vot pentru alegerile europarlamentare de pe 25 mai.

Nici persoanele bolnave sau bătrânii nu trebuie să lipsească, solicită șeful PSD Vâlcea, președintele Consiliului Județean, Ion Cîlea.

„Trebuie să recunoaștem că populația este necăjită, se confruntă cu foarte multe greutăți și dacă nu acționăm prin toate măsurile inteligent organizatorice să aducem lumea la vot, e dezastru”, a spus acesta. „Trebuie să mergem la fiecare familie să facem un inventar al membrilor familiei, al opțiunilor de vot și o listă nominală a celor care trebuie să vină la vot”, îi instruiește el.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Să moară cu doctrina în suflet”

Președintele PSD Vâlcea insistă și pentru recrutarea celor mai buni militanți. „Vă rog eu din tot sufletul, hai să lăsăm prieteniile, rudeniile şi tot ce ar putea să împiedice selectarea unor oameni de foarte bună calitate şi să-i alegem pe cei mai buni. Eu aș zice că, în primul rând, trebuie să moară cu doctrina partidului în suflet…”, a declarat Ion Cîlea.

Președintele CJ Vâlcea încearcă să își mobilizeze subalternii, explicându-le impactul legislației europene prin prisma… bicarbonatului din mici. Decis tot la nivelul Parlamentului European, explică acesta. „Nu mai este ce a fost în 2009. Lucrurile s-au schimbat: avem mare șansă să avem conducere socialistă, socială la conducerea Europei și atunci lucrurile se vor schimba, 70% din legislația UE se transpune în legislația României. Să vă dau un exemplu, până și micii, dacă se pune bicarbonat sau nu, se stabilește acolo”, a mai spus Cîlea.


Accesează: