Evenimentul Zilei > Actualitate > Agresorul fiicei lui Adrian Enache arată ca o STAFIE de când este în închisoare
Agresorul fiicei lui Adrian Enache arată ca o STAFIE de când este în închisoare

Agresorul fiicei lui Adrian Enache arată ca o STAFIE de când este în închisoare

Agresorul fiicei lui Adrian Enache se află într-o stare deplorabilă, după ce a fost încarcerat pentru că a atact-o pe Diana Enache. Bărbatul a fost condamnata la 5 ani de închisoare.

Ali Kanaan, cetățean de origine libaneză arată ca o stafie de când se află în pușcărie. Libanezul se pare că are niștee probleme de sănătate, motiv pentru care a fost internat în spital, potrivit Cancan.ro

Agresorul Dianei Enache a slăbit și este de nerecunoscut, motiv pentru care a fost dus la spitalul din penitenciar pentru îngrijiri. Libanezul mai are de trecut peste un obstacol: procesul de divorț intentat de soția lui.

Ali Kannan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar judecătorii i-au interzis, pe o durată de cinci ani, să comunice cu Diana Enache sau cu oricare din membrii familiei acesteia.

Libanezul nu are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de familia Enache, de locuința lor, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde tânăra și membrii familiei sale îşi desfăşoară activităţi sociale.

De asemenea, libanezul trebuie să plătească despăgubiri de 50.000 de euro. În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată în blocul în care locuia de Ali, la acea vreme paznic al imobilului.