Evenimentul Zilei > Social > Agitaţie şi îmbulzeală la metrou. S-a închis un important punct de acces din centrul capitalei
Agitaţie şi îmbulzeală la metrou. S-a închis un important punct de acces din centrul capitalei

Agitaţie şi îmbulzeală la metrou. S-a închis un important punct de acces din centrul capitalei

Zi de coşmar la metrou, după ce un punct de acces de la staţia Piaţa Unirii 1 a fost închis.Din această cauză, s-a format o coadă de zeci de oameni.

O adevărată zi de coşmar pentru cei ce călătoresc cu metroul.O coadă de zeci de oameni s-a format, miercuri dimineaţă, la staţia de metrou Unirii 1, după ce un punct important de acces a fost închis în urma modernizării sistemului.Metrorex a anunţat că începând de miercuri se vor executa lucrări la instalaţiile de taxare din 11 staţii de metrou,transmite Mediafax.

  Majoritatea oamenilor nu ştiau că intrarea de la staţia de metrou Piaţa Unirii 1 urma să fie închisă, alţii nu ştiau nici măcar dacă metroul va circula sau nu, producându-se un haos total, cauzând astfel apariţia unor cozi uriaşe la celelalte puncte de acces.Metrorex a anunţat, de asemenea, pe data de 13 iulie, că vor fi modernizate aparatele de control pentru acces din staţia Piaţa Unirii 1, între 19 iulie şi 25 iulie, respectiv accesul dinspre Splaiul Independenţei, Bulevardul Unirii şi accesul dinspre Parcul Unirii ( lift).

   Un caz similar a avut loc marţi seară, la staţia de metrou Pipera , după ce sistemul de acces a fost renovat.Îmbulzeala a fost creată deoarece oamenii nu ştiau să bage cartela în aparatul de validare, aşadar procesul a durat mai mult decât era necesar.