Spre exemplu, cuişoarele sunt catalogate ca fiind unele dintre cele mai puternice afrodiziace naturale. Vă ajută să scăpaţi de oboseală mentală şi fizică, putând fi un bun stimulator al memoriei.

Aport substanţial

În cazul în care stomacul nu este foarte sensibil, bobiţele de muştar ajută la stimularea glandelor sexuale. De asemenea, vanilia (sub formă de baton) creează o stare de bine, combate astenia sexuală şi acţionează asupra sistemului nervos central. Schinduful are efect tonic sexual de excepţie, cu certe proprietăţi afrodisiace. Se dau prin râşniţă două linguriţe cu seminţe, doar cât se consumă o dată.

Nu se păstrează sub formă de pulbere, căci îşi pierde din proprietăţi. Ţelina este un foarte cunoscut afrodiziac, ce aduce un aport substanţial de vitamine (A, B, C şi PP), dar şi minerale ce ajută la stârnirea apetitului sexual. Este foarte utilă pentru muşchi şi ajută la fluidizarea sângelui. Se consumă sub formă de salată sau de sirop. Ghimbirul vă scapă de stările de epuizare, astenie şi greţuri, fiind un tonic sexual apreciat. Trebuie folosit în stare proaspătă, atunci când sunteţi obosiţi;
Coriandrul are efect euforic, în special pentru femei. În schimb, bărbaţii trebuie să îl folosească cu moderaţie.