Evenimentul Zilei > Sport > Adrian Mititelu face acuzații grave: „M-a șantajat în ultimul hal. M-am întâlnit cu el din disperare”
Adrian Mititelu face acuzații grave: „M-a șantajat în ultimul hal. M-am întâlnit cu el din disperare”

Adrian Mititelu face acuzații grave: „M-a șantajat în ultimul hal. M-am întâlnit cu el din disperare”

Adrian Mititleu acuză faptul că a fost hărțuit de Mihai Rotaru, patronul celor de la CS „U” Craiova

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei FC „U” Craiova 1948, a povestit că a fost șantajat de Mihai Rotaru, patronul echipei CS „U” Craiova. Mititelu se plânge că a fost hărțuit de rivalul său din Craiova, dar spune că i-a supraviețuit acestuia și n-o să-l ierte.

„Acest Rotaru m-a șantajat în ultimul hal. După ce am pierdut procesul cu FRF, m-am întâlnit cu el din disperare, deoarece l-am rugat să mă lase în pace, să nu îmi mai pună în pericol familia. În față mi-a spus că mă lasă în pace, dar pe la spate făcea tot felul de presiuni pe la bănci, ca să pierd casa și sediul clubului.

Însă de un an mi-am revenit. Nu au reușit să mă ucidă, să mă pună definitiv jos, iar acum îl asigur pe Rotaru că nu îl voi ierta niciodată, nici pe el și nici pe alți 3 inși din anturajul lui. O să devin coșmarul lor. Dacă nu va plăti Rotaru, o să plătească 3 generații de ale lui. Am trăit ani de groază din cauza acestui om.

Eu am cumpărat echipa de la Staicu, iar Dinel o cumpărase la Nețoiu. Rotaru ce a făcut? S-a trezit împropietărit peste noapte cu o echipă de fotbal direct în Liga 2. Ați mai pomenit așa ceva?”, a spus Mititelu la Realitatea TV.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: