Adrian „Beleaua” Corduneanu a anunțat cine e noul „Stăpân al Moldovei”. Jocuri subterane în lumea interlopă

Adrian „Beleaua” Corduneanu a anunțat cine e noul „Stăpân al Moldovei”. Jocuri subterane în lumea interlopă Sursa foto Arhiva EVZ

Adrian „Beleaua” Corduneanu, fratele mai mic al lui Costel Corduneanu, a vorbit despre noul „Stăpân al Moldovei”, după moartea liderului interlop extrem de iubit în Iași.

Adrian „Beleaua” Corduneanu, despre noul „Stăpân al Moldovei”

După ce Costel Corduneanu a murit, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre frații mai mici ai liderului interlop, va prelua conducerea temutului clan din Iași. Adrian a spus pe Tik Tok că nu se pune problema ca el să devină șef în locul fratelui său.

„Nu e vorba de niciun șef aici la noi, cine a rămas șef. Noi suntem o familie și atât. Nu este pe șefie. Costel era fratele mai mare și normal că era ca tatăl nostru. Este și va fi. Ați văzut câtă lume l-a iubit și câtă lume îl iubește și a venit din respect pentru că Costel era talent și caracter. A vrut mereu să facă să fie bine, să împace lumea, oriunde se ducea, lăsa loc de bună ziua (…) Noi eram nouă frați și trei surori, a murit Costel, era cel mai mare, normal că el era un fel de lider, dar la modul familial”, a spus Adrian „Beleaua” Corduneanu, într-un live de pe TikTok.

Adrian Corduneanu șef clanAdrian „Beleaua” Corduneanu, despre noul „Stăpân al Moldovei”. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar exista cineva care s-ar ocupa de clanul din Iași

Mai multe surse spun că ar exista totuși cineva care s-ar ocupa de liniștea din clan. Surse apropiate familiei Corduneanu susțin că Petronel este cel care va conduce de acum încolo tot ceea ce înseamnă clanul Corduneanu, implicit afaceri..

Costel Corduneanu și-ar fi exprimat și el dorința în acest sens. Înainte de a-și da ultima suflare „Stăpânul Moldovei” ar fi spus că tot ce își dorește este ca frații lui să se împace, lucru care s-a întâmplat chiar la cimitir, în văzul tuturor celor prezenți.

Reamintim că pe data de 15 aprilie, liderul clanului din Iași a murit la un spital din Târgu Mureș. El se confrunta cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care se afla și pe lista de transplant de cord de aproximativ doi ani de zile. Încă din luna martie, starea lui începuse să devină una critică, iar acesta scădea din ce în ce mai mult în greutate, ajungând să cântărească doar 35 de kilograme, scrie rtv.ro.