Evenimentul Zilei > Monden > Adio, showbiz! Andreea Mantea renunță la tot: „Sper să fiți mândri de mine”
Adio, showbiz! Andreea Mantea renunță la tot: „Sper să fiți mândri de mine”

Adio, showbiz! Andreea Mantea renunță la tot: „Sper să fiți mândri de mine”

Andreea Mantea cutremură showbizul prin decizia sa de a părăsi emisiunea pe care a găzduit-o timp de 2 sezoane, și anume, „Puterea dragostei”.

Andreea Mantea a spus adio televiziunii și a decis să părăsească emisiunea pe care a prezentat-o timp de două sezoane, Puterea Dragostei. Prezentatoarea și-a luat rămas bun de la toți concurenții de care se atașase extrem de puternic de-a lungul filmărilor.

Pentru că filmările emisiunii au loc în Istanbul, moderatoarea a ales să se despartă de Puterea Dragostei, mai mult pentru băiețelul ei. Aceasta a povestit, la întoarcerea în țară, că David, copilul ei, este principalul motiv pentru care a ales să nu mai continue acest proiect.

„Mă bucur enorm pentru voi, pentru această experiență, pentru că v-am cunoscut. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor din tot sufletul meu.

Ne-ați fost alături cu bune, cu rele, în fiecare zi. Ne-ați ajutat să ajungem până aici, m-ați ajutat pe mine să ajung până aici. Sper din tot sufletul să-mi fiți alături în continuarea. cum mi-ați fost până acum, în toate proiectele.

Sper să fiți mândri de mine, de felul în care am avut grijă de fiecare în parte și nu mă refer doar la sezonul 2 pentru că eu acum îmi iau la revedere de la acest proiect.

Am ales să vin acasă, îmi doresc ca fiul meu să aibă o copilărie așa cum am avut și eu. Vreau să vă ofer și alte proiecte la care să fiți alături de mine”, a spus în lacrimi, Andreea Mantea.

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea i-a predat ștafeta emisiunii Cristinei Mihaela.

„Îți mulțumesc din tot sufletul. Vă mulțumesc din tot sufletul. Aseară mi-a fost atât de greu. Am trecut pe lângă voi în fugă pentru că îmi era tare greu. Sper din suflet că v-am ajutat cu vorbele mele. Vreau să vă amintiți de tot ce v-am zis. Tot ce am făcut am făcut pentru voi.

Sunt foarte fericită și extrem de mândră de voi. Mă bucur că am reușit să ducem acest sezon până la final. Sincer vă spun. Dumnezeu ne-a ajutat și ne-a ferit. Tot ce s-a întâmplat aici ne-a fost scris. Vă iubim și vă iubesc”, a spus Andreea Mantea în lacrimi, conform Wowbiz.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: