Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. Mărturisirile târzii ale actriței despre fostul președinte
Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. Mărturisirile târzii ale actriței despre fostul președinte

Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. Mărturisirile târzii ale actriței despre fostul președinte

Rona Hartner a oferit detalii despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu. La acea vreme, presa a scris că cei doi ar fi avut o relație. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit abia acum că nu a fost vorba de așa ceva.

Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu, fostul președinte al României între 1996-2000. Actrița a spus că a fost șocată, nu doar de faptul că a apărut acest jurnal pe piață, ci și pentru că prietena ei a reușit să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor că acele scrieri ar fi fost autentice.

Ea a mărturisit că i s-a spus la acea vreme să îl invite la dans pe Emil Constantinescu. „Eu aveam un blues, «You are my looser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996”.

În plus, actrița a mai adăugat că tot în noiembrie 1996 a dat castingul pentru Gadjo Dilo, film artistic. Ea a mărturisit că cea mai bună prietenă a ei a inventat acel jurnal pentru a o face să se întoarcă în România. Ulterior, jurnalul i-a fost vândut lui Vadim Tudor cu 60.000 de dolari.

Cum s-a vindecat Rona Hartner de cancer

Rona Hartner a mai luat în greutate și se simte foarte bine în prezent. Ea a trecut prin momente grele când a slăbit. Ea s-a simțit rău după nenumăratele ședințe de chimioterapie. Totuși, înotul a ajutat-o foarte mult să se facă bine. Ea înota în Marea Mediterană, în fiecare dimineață.

„Perioada pandemiei a fost foarte bună pentru mine. Am avut timp să îmi revin, să mă refac după problemele de sănătate cu cancerul. Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei  și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie. M-am mai îngrășat. Toată viața am fost zveltă și nu-mi stă bine slabă. La boala asta nu ai voie deloc să slăbești”.

De asemenea, Rona a mai mărturisit că face sport pe plajă. În plus, ea are toate aparatele de care are nevoie pe care le așază într-un loc special amenajat. Ulterior, își face exercițiile sport între doi palmieri. În ceea ce privește mâncarea, actrița a dezvăluit că mănâncă de toate. Totuși, momentan, poftele ei se rezumă la pește pentru că organismul ei a fost grav afectat, a explicat Rona Hartner în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.