Sărăcia este un teritoriu pe care îl exploatează brutal și cu mult cinism indivizi foarte perverși, care storc profit maxim sub acoperirea actelor de caritate. În România sărăcia este mană cerească pentru șmecherii care și-au construit poziții politice solide și au acaparat funcții publice importante.

America Latină este locul în care sărăcia este cel mai brutal exploatată de sociopați care oferă ”ajutor” unor comunități sărace. O fac numai pentru a ține sub control sclavii de care au nevoie pentru producția și traficul de droguri. 

Când sunt prinși de autorități, scot în față ajutorul acordat săracilor, sperând să înduioșeze opinia publică. Vorbim de indivizi responsabili de cele mai atroce crime posibile.

Recent circula pe internet  înregistrare video în care doi bărbați sunt decapitați cu drujba, pentru că așa a comandat un astfel de lord al drogurilor. Indivizi care comandă astfel de atrocități pozează, în același timp, în binefăcători ai comunităților pe care le terorizează și exploatează.

Constanța este un fel de America Latină a României. Pasiunea pentru carnaval și hotelul din Brazilia nu sunt cele mai interesante asemănări ale primarului Radu Mazăre cu lorzii drogurilor din acea parte a lumii.

Baronul Mazăre știe să exploateze sărăcia la fel de cinic și pervers. După ce a fost reținut 24 de ore, când a plecat încătușat către arestul Poliției Capitalei, Radu Mazăre a declarat: ”Am construit cele mai ieftine locuințe sociale din România și pentru asta sunt arestat”.  Declarația a scos în stradă câteva zeci de asistați sociali care probabil cred cu sinceritate că Mazare e binefăcătorul lor.

Dacă primarul din Constanța nu avea în spate o avere uluitoare, imposibil de justificat cu veniturile legale din exercitarea funcției publice, putea să convingă publicul că este onest.  Adevărul este însă altul și trebuie să fie cineva orb să nu-l vadă.

Redacția evz.ro prezintă imagini siderante cu proprietatea luxoasă a lui Radu Mazăre. Clădirea ar face invidios orice lord al cartelurilor drogurilor din America Latină. Vila cu sufragerie în care se intră cu șalupa este doar o părticică din luxul opulent în care trăiește acest politician.

Lux imposibil de explicat pentru un primar și aflat în contrast obscen cu sărăcia celor pe care îi exploatează foarte eficient.

 

Adevărul brutal despre Radu Mazăre este că exploatează sărăcia la fel de cinic ca lorzii drogurilor din America Latină, dar cu metodele mafiei politice din România. Are sclavi electorali cărora le-a făcut locuințe sociale, le dă ajutoare și mâncare caldă la cantina săracilor numai pentru a-și asigura voturile de necesare ca să rămână în primărie.

Radu Mazăre nevoie să fie în primărie pentru a-și finanța mai departe viața luxoasă cu care este obișnuit. Când e tras la răspundere în fața legii utilizează aceiași oameni săraci pentru proteste care să pună presiune pe sistemul judiciar. Acesta este adevarul.

Nu a inventat Mazăre această schemă. O practică mulți baroni locali din România. Toți au în comun averi fabuloase în fața cărora ar rămâne muți de uimire și cei mai mari industriași ai tărilor dezvoltate. Proprietari ai unor afaceri multinaționale în economii foarte puternice, industriașii nu își permit luxul unui politician dintr-o țară săracă.

Probabil că, dacă le-am arăta pozele din palatul lui Mazăre, dar nu le-am spune țara, industriașii capitaliști ar pune pariu că e o proprietate din America Latină.

În ziua în care Jandarmeria l-a cules pe Mazăre dintr-o cârciumă din Herăstrău, pentru a-l duce în fața procurorilor DNA, prim-ministrul Guvernului României, Victor Ponta, ținut să se solidarizeze public cu baronii penali anchetați pentru acte de corupție.

Victor Ponta face asta de aproape o săptămână, de când a izbucnit scandalul baronului din Mehedinți, Adrian Duicu. Prin această atitudine, prim-ministrul demonstrează că nu este nimic altceva decât un paravan pentru corupții din patidul pe care îl conduce.

Negocierile din biroul lui Ponta pentru funcții în Poliția Română comandate de un baron local și solidaritatea prim-ministrului cu corupții ne expun un adevar brutal despre acest politician: este un sclav al mafioților din politică.
Imaginați-vă cum ar arăta România daca un astfel de personaj ar avea puterea de a schimba prorucorii care conduc astăzi ofensiva împotriva corupției din politică.

Ca o țară din America Latină?