Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat ADEVĂRATA CAUZĂ a DECESULUI Israelei! NU fost ACCIDENT VASCULAR. Ce au descoperit medicii la NECROPSIE
S-a aflat ADEVĂRATA CAUZĂ a DECESULUI Israelei! NU fost ACCIDENT VASCULAR. Ce au descoperit medicii la NECROPSIE

S-a aflat ADEVĂRATA CAUZĂ a DECESULUI Israelei! NU fost ACCIDENT VASCULAR. Ce au descoperit medicii la NECROPSIE

Israela Vodovoz nu a murit din cauza unui accident vascular, așa cum se credea atunci când a fost descoperită moartă, în casa sa.

Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din pricina unei hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche, informează Wowbiz.ro. 

Însă cauza decesului a fost o hemoragie internă provocată de o ulcerație gastrică. Altfel spus, Israela suferea de un ulcer gastric și, cel mai probabil, a ignorat durerile specifice și nu a cerut ajutorul medicilor. Organismul ei era deja slăbit din cauza astmului de care suferea, iar hemoragia de la stomac i-a fost fatală.

Israela a fost găsită fără suflare, dezbrăcată în baie. Femeia nu mai vorbise cu nimeni de cinci zile, ceea ce i-a îngrijorat pe vecini. Polițiștii au deschis astăzi dosar de moarte suspectă în cazul decesului Israelei Vodovoz. Oamenii legii au mers la locuința vedetei.

Vestea că mama lor a murit i-a dărâmat pe copiii Israelei, Hilla și Ianiv. Aceștia vor să o înmormânteze pe mama lor în țara ei natală, Israela.