Acrobații aeriene și sport extrem, la Comana

Acrobații aeriene și sport extrem, la Comana

La Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem din acest week-end, de la Aerodromul Comana, sunt invitați toți bucureștenii dornici de un picnic în aer liber

Împătimiții de zbor sau simpli admiratori ai acestui sport cu motor au, de astăzi până duminică, posibilitatea de a admira evoluții spectaculoase ale piloților români și străini în cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Zbor și Sport Extrem, de la Comana.

Pentru că se vrea mai mult o întâlnire prietenească, organizatorii au hotărât ca intrarea pe Aedromomul Comana, aflat la nici 40 de km de Capitală, să fie gratuită, acrobațiilor profesioniștilor aerului putând fi admirate de spectatori, de la sol, în compania micilor, fripturilor și a nelipsitei beri.

La eveniment vor participa piloți din România și Balcani care vor evolua cu aparate de zbor ușoare, moto-deltaplanuri, moto-parapante, dar nu vor lipsi nici evoluții la sol ale motocicliștilor de dirt-track.

Ne puteți urmări și pe Google News

La tombolele organizate în cele trei zile ale Festivalului, câștigătorii vor fi premiați cu zboruri gratuite de agrement în zona Rezervației Naturale Comana și împrejurimi.