IMAGINI ȘOCANTE de la accidentul din Vaslui. Șase oameni au murit din cauza unui șofer beat, care avea 140km/h

IMAGINI ȘOCANTE de la accidentul din Vaslui. Șase oameni au murit din cauza unui șofer beat, care avea 140km/h

Tragedie pe șosea în județul Vaslui. Șase tineri au murit ieri într-un accident rutier care a avut loc pe un sector de drum european, în apropiere de localitatea vasluiană Bădeana, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei.

UPDATE 19:37. Potrivit ultimelor informații, șoferul, în vârstă de 29 de ani, era beat în momentul producerii accidentului și a pierdut controlul volanului. Valoarea alcoolemiei urmează să fie stabilită. UPDATE 12:34. Cele șase victime sunt: Ionuţ Cătălin Petre (șoferul), Loredana Enache (iubita lui), Gabriel Turcu, Viorel Cosma, Florin Obreja şi Valentin Alexandru Dubarcă. UPDATE 12:28. Cercetările continuă la locul producerii accidentului. Cadavrele victimelor au fost duse la Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiilor. UPDATE 12:11. Potrivit polițiștilor, șoferul conducea cu o viteză de 140km/h. Toate cele șase victime au fost identificate, famiile acestora urmând să fie anunțate. UPDATE 11:27. Cele șase persoane au fost, dumincă seara, la o petrecere care a avut loc într-un bar din localitatea Tutova, iar spre dimineață se întorceau la Bârlad. Potrivit polițiștilor, cel mai tânăr pasager este Valentin Dubarcă, în vârstă de 15 ani. Femeia care a decedat la spital avea 32 de ani. UPDATE 9.30. "Tocmai am fost anunţaţi că şi cea de a şasea victimă a acestui accident a decedat", a precizat pentru EVZ inspector principal Mihaela Straub, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Femeia de 32 de ani supravieţuise, iniţial, impactului violent cu solul din momentul accidentului care a avut loc în jurul orei 5.00.  Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului, maşina în care se aflau cinci bărbaţi şi o femeie a "zburat" pur şi simplu de pe şosea în afara localităţii Bâldana. "Şoseaua este, în acel loc, mai înaltă iar autoturismul a părăsit carosabilul, a secerat trei sălcii dintr-o lizieră aflată pe marginea drumului şi s-a răsturnat pe câmp", a explicat Mihaela Straub. Poliţiştii au constatat că Drumul European 581 pe care circula "maşina morţii" era uscat şi era drept în acel loc. "Nu era gheaţă şi nu au fost descoperite nici urme de frânare", au explicat poliţiştii. Din acest motiv, oamenii legii iau în calcul faptul că şoferul, un tânăr de 29 de ani din Bârlad, ar fi adormit la volan. Toate cele şase victime erau tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani. Maşina în care se aflau se îndrepta către Bârlad.

Automobilul s-a izbit de un cap de pod, s-a răsturnat și a lovit un copac de pe marginea șoselei. Fiindcă accidentul a avut loc pe pe drumul european E 581, între localităţile Bădeana şi Tutova, pe un sector de drum drept, fără polei, poliţiştii merg pe varianta că şoferul ar fi adormit la volan. În urma accidentului, cinci persoane au murit pe loc, iar alta, a fost transportată în stare gravă la spitalul din Bârlad.

"Trei dintre victime, printre care şi femeia care a supravieţuit, au fost găsite pe câmp, în apropierea maşinii răsturnate. Urmează identificarea tuturor persoanelor, acestea fiind, cel mai probabil, din judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, citat de mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News