ACCIDENT GRAV cu fiul fostului ministru Ovidiu Silaghi. PRIMA REACŢIE a fostului membru din Guvernul Tăriceanu

ACCIDENT GRAV cu fiul fostului ministru Ovidiu Silaghi. PRIMA REACŢIE a fostului membru din Guvernul Tăriceanu

Fostul ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a făcut primele declarații despre accidentul grav de la Viile Satu Mare, în care a fost implicat fiul.

“La volanul maşinii NU se afla fiul meu, Sever Silaghi. Totodată, mașina în care se afla Sever împreună cu ceilalți 3 prieteni NU este a soției mele, Ariana. Toți cei 4 pasageri sunt în afara pericolului, ei suferind leziuni uşoare. Mulțumesc lui Dumnezeu că toți cei 4 pasageri sunt bine, unul dintre ei deja fiind acasa!”, a scris Ovidiu Silaghi pe Facebook..

Fiul fostului ministru, în prezent deputat ALDE, iubita acestuia, Larisa Călin, și doi prieteni au fost la un pas de o tragedie. Cei patru se deplasau vineri seara pe raza comunei Viile Satu Mare, dar persoana aflată la volan a pierdut controlul maşinii și s-a izbit de un copac.

Conform unor surse din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, Sever Silaghi are umărul dislocat, iar iubita tânărului are un picior în gips, în timp ce alţi doi pasageri au mai multe politraumatisme.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

.