Evenimentul Zilei > International > Accident feroviar grav în Germania! Imagini șocante de la fața locului
Accident feroviar grav în Germania! Imagini șocante de la fața locului

Accident feroviar grav în Germania! Imagini șocante de la fața locului

Un tren de marfă, care transporta mai multe autotrenuri a deraiat în timp ce rula cu o viteză foarte mare, estimată de specialiști la 120 de kilometri/oră.

Polițiștii din zona Auggen, unde a avut loc accidentul spun că accidentul feroviar s-a produs din cauza faptului că o grindă de beton, cu o greutate de 100 de tone, s-a desprins de sub un pod și a căzut pe calea ferată. La respectivul pod se derulau lucrări de reparații. Astfel, trenul care rula cu viteză a intrat în plin în aceasta grindă din beton, daunele fiind considerabile.

În urma impactului violent, trenul a deraiat de pe șine și s-a răsturnat. Mecanicul trenului a murit pe loc, în timp ce alte zece persoane, toți șoferii camioanelor transportate de trenul de marfă, au suferit răni grave. În plus, trenul și camioane sunt avariate grav.

Incidentul va fi analizat de o comisie de anchetă. Primele concluzii duc la lucrări de reparație a podului care nu au respectat proiectele. ”Este inexplicabil cum a ajuns acea placă de beton pe cale aferată”, a spus un oficial al Deutsche Bahn.

Compania feroviară a anunțat că a închis pentru cinci zile segmentul feroviar afectat, pentru a îndepărta trenul avariat și a repara infrastructura de rulare.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: