Evenimentul Zilei > Actualitate > Abia acum urmează bomba! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă
Abia acum urmează bomba! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă

Abia acum urmează bomba! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară si-a revenit din comă profundă, însă medicii o supreveghează în continuare, starea sa fiind în continuare una gravă.

Atunci când va putea să discute cu anchetatorii, mărturia sa va cântări decesiv în elucidarea misterului căderii pe scări.

Acum, artista din Iași răspunde la stimuli, a deschis ochii și respiră singură. În urma leziunilor grave pe care le-a suferit, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Și cu toate că s-a trezit din comă, starea ei de sănătate este, în continuare, gravă.

Maria Macsim a ajuns la spital după ce a fost lăsată să agonizeze opt ore într-un pat din locuință. Deşi avea mai multe răni, solista a fost lăsată să se chinuie. Soţul ei le-a spus anchetatorilor că a găsit-o prăbuşită lângă scări şi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii verifică toată această poveste.

Poliția a început o anchetă, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor. Situația bărbatului se poate schimba însă în orice moment, totul depinde de dovezile găsite de anchetatori.

„Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă pe 9 mai, iar seara ar fi avut o discuție cu soțul ei. Ulterior, bărbatul s-ar fi dus la culcare, în jurul orei 21.00. În jurul orei 23.00, și-a găsit soția pe jos, după ce aceasta ar fi căzut pe scările interioare.

Apoi, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-ar fi purtat de grijă până spre dimineață. „Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Nicoară. Bărbatul și-ar fi schimbat cel puțin o dată partenera de haine, pe durata celor opt ore până când la reședința lor a sosit ambulanța.

În acest interval, Maria Macsim Nicoară i-ar fi spus de mai multe ori că îi este rău. Din păcate, Codrin Nicoară nu ar fi realizat gravitatea situației. Nu a sunat la 112, crezând că partenera lui se simte rău pentru că a consumat alcool. În cele din urmă, a făcut-o mama lui, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: