A murit Viorel Turcu. Legenda Stelei a trăit o dramă în ultimii ani

A murit Viorel Turcu. Legenda Stelei a trăit o dramă în ultimii ani

A murit Viorel Turcu, fost campion cu Fc Argeș, Dinamo și Steaua. Avea 60 de ani, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit chiar de fiul său.

Viorel Turcu, fostul atacant de la FC Argeș, Dinamo și Steaua, a murit la vârsta de doar 60 de ani! Helmut Duckadam, cel mai bun prieten al său, a primit vestea chiar de la fiul lui Turcu.

„Îmi stăpânesc cu greu lacrimile. Aseară am vorbit cu Viorel. Nu avea nimic. Stabilisem să ne vedem pe 1 decembrie. Acum 10 minute am primit un telefon de la băiatul sau. L-a găsit mort în pat. A făcut infarct în somn.

Acum câteva ore Viorel era viu. I-a spus băiatului că se duce să se odihnească un pic, iar când se trezește voia să se apuce sa gătească o ciorbă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Băiatul făcuse pregătirile și s-a dus la tatăl lui să îl trezească, dar nu mai mișca. Sunt terminat. Am ținut mult la Viorel. Nu mai am cuvinte.

Voi încerca să îl ajut cu tot ce pot pe băiatul său cu înmormântarea”, a declarat Helmuth Duckadam.

Drama trăită de Viorel Turcu după retragere

Viorel Turcu a trăit o adevărată dramă după retragerea din activitate. Acestuia i-au fost amputate ambele picioare din cauza unui diabet instalat în 1996. Soția acestuia a decedat în 2015 din cauza cancerului.

Lovit de diagnosticul crunt, Turcu și-a cheltuit toată agoniseala de-o viață pe tratamente și, de curând, a spus că cel care l-a ajutat financiar a fost Gigi Becali, prin intermediul lui Helmut Duckadam.

De-a lungul carierei, Viorel Turcu a mai jucat pentru FC Olt Scornicești, UTA Arad și Nistrul Chișinău. A bifat prezențe și în loturile naționalei României U21, dar și pentru echipa mare,s crie Realitatea.

Realizările din cariera lui Viorel Turcu

Fostul fotbalist Viorel Turcu are listă impresionantă de realizări alături de echipele la care a performat.

  • 3 titluri de campion a câștigat Viorel Turcu cu FC Argeș, Dinamo și Steaua
  • 6 sezoane a jucat Turcu pentru FC Argeș, unde a reușit 10 goluri în 86 de meciuri