Marea vedetă de pe Instagram, Anastasia Tropitsel, a murit la doar 18 ani, în urma unui tragic accident de motocicletă.

Adolescenta se afla într-o vacanţă exotică pe în stațiunea Kuta din Bali, Indonezia, iar la un moment dat a pierdut controlul motocicletei.

Conform primelor informaţii oferite de poliția locală, Anastasia nu avea o viteză mai mare de 50, 60 km/h, dar impactul cu asfaltul i-a fost fatal.

Căzătura a fost foarte dură şi se pare că fragila adolescentă n-a ştiut şi n-a avut timp să atenueze cumva impactul cu solul.

Imagini tulburătoare ale accidentului sunt difuzate masiv pe reţelele de socializare şi au un puternic impact emoţional.

Filmările şi fotografiile sunt atât de dure încât am decis să nu le difuzăm. Anastasia Tropitsel apare întinsă pe asfalt, cu brațele și picioarele îndoite.

„Influenceriţa” lasă în urma ei 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, printre care se numără şi iubitul ei Viktor, care a mers alături de ea în vacanţa din Bali.

Tânărul este în stare de şoc şi nu-şi poate explica de ce iubita lui a murit în urma acestui accident deşi nu avea viteză mare şi se afla într-o localitate.

Cu puțin timp înainte de accident, Anastsasia le scria urmăritorilor de pe Instagram că va lua micul dejun înainte de a-și petrece restul zilei pe insulă.

Iubitul ei a declarat că accidentul a fost cauzat de un tremurat al motocicletei, care a surprins-o şi a făcut-o să piardă controlul.

Viktor a spus despre Anastasia că întotdeauna conducea „mai sigur și mai exact decât oricine”. Un motiv în plus pentru care nu-şi explică tragedia…

Viktor a mai spus că deşi purta casca de protecţie, Anastasia nu a supravieţuit teribilului accident.

Conform poliţiei locale, o rană la cap i-a fost fatală tinerei, al cărei organism nu a mai rezistat până la sosirea ambulanţei.

La doar 15 ani, Anastasia câştiga primul ei milion de ruble, adică 11.610 lire sterline

sursa: Daily Star