Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit Ghiță Ciobanu
A murit Ghiță Ciobanu

A murit Ghiță Ciobanu

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a murit, dimineața aceasta, la Timișoara. În vârstă de numai 50 de ani, acesta a decedat în somn, în urma unui infarct miocardic.

Gheorghe Ciobanu intenționa să candideze  la funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiș, în viitorul apropiat.  Până în 2012, când s-a alăturat social-democraților acesta a fost membru PDL, Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. În momentul trecerii de la un partid la altul, însuși Ponta a venit la Timișoara să-l felicite pentru alegere.

El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local în cadrul Consiliului Local Timişoara. În perioada 2002 – 2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara, al lui Marian Iancu. În perioada 1990 – 2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând,  în timp record, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş. De asemenea, deputatul era cunoscut ca un membru marcant al masoneriei, fiind pro-mare maestru în Marea Lojă Națională a României.

Colegii săi de partid sunt în stare de șoc, nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Vom reveni cu amănunte.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.