Evenimentul Zilei > Actualitate > A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Primarul de la Sectorul 2 acuză că locuitorii vor suferi financiar
A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Primarul de la Sectorul 2 acuză că locuitorii vor suferi financiar

A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Primarul de la Sectorul 2 acuză că locuitorii vor suferi financiar

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, se plânge că nu a putut să rezolve problema taxei scăzute a gunoiului, din cauză că PNL și PSD au votat împotrivă.

PNL și PSD s-au aliat și au făcut front comun împotriva lui Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2 al Capitalei. Anunțul a fost făcut de edil, într-un mesaj postat pe contul de Facebook. Mihaiu a afirmat că s-a zbătut ca să negocieze un preț decent pentru colectarea gunoiului din Sectorul 2, dar planurile i-au fost date peste cap de PNL și PSD. O alianță despre care politicianul a afirmat că nu are fi crezut vreodată că poate să existe. Mihaiu a mai precizat că tariful pentru gunoi era chiar mai mic decât ce de la Sectorul 4.

Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, acuză o alianță între PNL și PSD, care i-a dat planurile peste cap

„Luni de zile am negociat la sânge cu Supercom pentru a obţine nişte tarife corecte pentru colectarea gunoiului. Faţă de ce înaintaseră în primă fază, cele de acum sunt cu 35% mai mici. Tariful supus la vot e chiar sub cel de la Sectorul 4, singurul sector care mai are un sistem similar bazat pe „plăteşte cât arunci”, raportat la volum.

Luni de zile am luptat cu cei de la Supercom pentru acest tarif. Iar când să trecem finişul, partenerii ne-au pus piedică. PNL şi PSD au votat împotriva unui tarif care ar fi deblocat toată situaţia generată de neinspirata taxă de habitat”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.

„Niciodată nu m-aş fi aşteptat că PNL va vota cot la cot cu PSD pe o temă atât de importantă”

„Am luat punct cu punct fundamentarea tarifului şi am tras de fiecare leu în beneficiul cetăţenilor. Am discutat cu fiecare parte interesantă şi m-am asigurat că totul e clar. Am comis o singură greşeală. Am avut încredere în “partenerii” din coaliţie. Niciodată nu m-aş fi aşteptat că PNL va vota cot la cot cu PSD pe o temă atât de importantă”, a mai transmis Radu Mihaiu în mesajul respectiv.