Evenimentul Zilei > Actualitate > A LĂSAT ÎN TESTAMENT! Echipa si show-ul regelui pop revin in Romania
A LĂSAT ÎN TESTAMENT! Echipa si show-ul regelui pop revin in Romania

A LĂSAT ÎN TESTAMENT! Echipa si show-ul regelui pop revin in Romania

Dupa 20 de ani, MICHAEL JACKSON LIVE IN BUCURESTI într-un spectacol extraordinar

Dupa mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toata echipa lui Michael Jackson (de la inginerul de sunet, pana la coregraf, dansatori, chitarist, tobosar etc) sa revina in Romania, in aceasta vara, asa cum starul a lasat in testament.

In 2016, pe 25 iunie se implinesc 7 ani de la disparitia regelui pop. In anii ’90, fanii romani erau atat de multi, incat tara noastra se afla pe locul II in lume intr-un clasament al idolatrizarii. De aceea, megastarul a trecut in testament ca munca lui sa nu se opreasca niciodata, sa continue si in Romania, tara de care si-a legat numele definitiv.

Prin efectele vizuale si tehnice ale show-ului, publicul poate sa creada un lucru incredibil! Michael Jackson este acolo sus, pe scena! Elevul pe care Michael l-a instruit sa-i devina sosie pentru a-l inlocui in diverse momente face parte din acest proiect inedit.

Coregraful ravnit de vedetele holywoodiene, LaVelle Smith Jr, care i-a fost alaturi regelui pop pentru mai bine de doua decenii, Mic Thompson, Michael Prince – compozitorul si inginerul de sunet; Jennifer Batten – celebra chitarista care oferea cele mai electrizante solo-uri; Sam Smith – tobosarul; backing vocal-ul; dansatorii si echipa tehnica de productie ale lui Michael Jackson ofera fanilor acelasi show cu care Michael a cucerit lumea.

Scena imensa. Efecte audio si video de ultima generatie. Led wall-uri gigant. Lasere si efecte vizuale holografice. Lift si ventilatoare cu fum brevetate de Michael Jackson. Peste 50 de costume realizate de stilistul personal al megastarului – Simone Smith. Un spectacol de o asemenea anvergura se poate realiza doar in Piata Constitutiei, unde au sustinut concerte si AC/DC, Lady Gaga, Jon Bon Jovi, Robbie Williams etc.