Evenimentul Zilei > Actualitate > A învins-o pe Eugenie Bouchard și a urcat pe podiumul de prezentare. Andreea Mitu, STIL și ELEGANȚĂ
A învins-o pe Eugenie Bouchard și a urcat pe podiumul de prezentare. Andreea Mitu, STIL și ELEGANȚĂ

A învins-o pe Eugenie Bouchard și a urcat pe podiumul de prezentare. Andreea Mitu, STIL și ELEGANȚĂ

„Campionii" Adelei Diaconu s-au bucurat de cel mai mare succes la Bucharest Fashion Week. Cine este sportiva declarată cea mai frumoasă prezență a colecției de modă.

Prezentarea de modă „Campionii“, semnată de Adela Diaconu și Ciprian Vaida, a adunat nume răsunătoare din sportul românesc. Evenimentul organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, la Ambasad'Or, i-a strâns împreună pe eroul Stelei de la Sevilla, Helmuth Duckadam și soția sa, Alexandra, revelația momentului în tenisul românesc, Andreea Mitu, campioana europeană și mondială la atletism Monica Iagăr, gimnasta de talie mondială Monica Roșu, cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă, una dintre cele mai mari campioane ale României la atletism, Doina Melinte și inegalabilul Ilie Năstase. Evenimentul s-a bucurat și de prezența vedetei Dana Săvuică, promițătorului model Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf și topomodelelor internaționale Claudia Neghina și Ioana Francia. Cei care au defilat pe podium s-au bucurat de ropote de aplauze din rândul publicului, printre care s-au aflat actrița Claudia Motea și medicul dermatolog Panagiotis Vogiatzis. O apariție strălucitoare și deosebit de aplaudată a fost a Andreei Mitu, tânăra jucătoare de tenis fiind declarată de cei prezenți în sală ca fiind cea mai frumoasă apariție din prezentarea de modă.
„Colecția «Campionii» este dedicată marilor sportivi ai țării noastre, adevărații Ambasadori în lume pentru România. «Campionii» este modul meu de recunoștință adusă personalităților care s-au remarcat și au reușit să-și facă un renume semnificativ în sport, prin performanțele lor la nivel mondial. Ambasadorii României peste hotare, campionii noștrii din diverse sporturi ce au avut perfomanțe extraordinare în domeniul lor sunt sursa de inspirație pentru ceea ce ați văzut la Bucharest Fashion Week. Mulțumim casei de modă Cacharel pentru ținută asigurată stilistului Ciprian Vaida. În această colecție, a fost omagiat și Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, care după ce a făcut performanță la cel mai înalt nivel în baschetul mondial, în prezent arată ce manager sportiv excelent este. După 24 de ani, echipa pe care o conduce, Steaua CSM EximBank, se află din nou în semifinalele Ligii Naționale de Baschet“, a declarat Adela Diaconu despre evenimentul din weekend pentru www.iClara.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: