A început un război mondial. Hai Live cu Turcescu la12

A început un război mondial. Hai Live cu Turcescu la12

A început un război mondial. Hai Live cu Turcescu la12. Nu mai e vorba doar de confruntarea armată dintre două state, așa cum am văzut în cazul Rusia vs. Ucraina.

A început un război mondial. Hai Live cu Turcescu la12. E mai mult de atât, e confruntarea dintre lumea islamică și restul lumii. Și de o nouă ordine mondială.

Vin peste noi situații complicate din toate punctele de vedere și ar trebui să fim în stare să rezistăm la crize financiare, confruntări armate, pandemii și isterii ideologice.

Ne puteți urmări și pe Google News

A început un război mondial. Hai Live cu Turcescu la12.

Bogdan Comaroni susține că un anume Albert Pike, care a pus bazele unei miscari sataniste "luciferiene", i-a scris în 1871 o scrisoare politicianului italian Giuseppe Mazzini în care descrie Noua Ordine Mondială ce trebuie instaurata, care vor fi pasii necesari pentru a se implementa, dar si razboaiele si revolutiile ce vor trebui declansate pentru a pune la comandă un Guvern Mondial.

HAI Live, de la 12.00, cu Hoandră, Comaroni și Turcescu pentru un podcast de joi cu discuții care te vor pune pe gânduri. Pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA și pe pagina de Facebook evz.ro