Evenimentul Zilei > Actualitate > A furat dricul, cu tot cu sicriu! Apelul polițiștilor, de Cascadorii râsului! VIDEO viral
A furat dricul, cu tot cu sicriu! Apelul polițiștilor, de Cascadorii râsului! VIDEO viral

A furat dricul, cu tot cu sicriu! Apelul polițiștilor, de Cascadorii râsului! VIDEO viral

Scene demne de Cascadorii râsului s-au petrecut în Los Angeles.

Un hoț de mașini a crezut că dă lovitura vieții furând un Lincoln Navigator, miercuri seară, în orașul Pasadena. Autoturismul de lux era parcat în fața unei biserici ortodoxe din localitate și nu era o orice fel de mașină, ci un dric! Care dric mai avea și un sicriu în el. Ocupat.

Neexperimentatul hoț (25 de ani) a fost arestat după o urmărire ca-n filme, dar asta nu înainte ca polițiștii să facă și alte demersuri de a-l găsi.

Potrivit ABC7.com, în încercarea de a da de urma hoțului, șeful Departamentului Șerifului din Los Angeles a postat pe Twitter un mesaj care s-a viralizat imediat: „După toate deciziile greșite pe care le-ai luat, ia măcar o decizie bună și adu înapoi sicriul și trupul neînsuflețit din Lincolnul Navigator”.

A doua zi, joi, cineva a sunat la 911, anunțând Poliția că a zărit mașina furată în trafic și este pe urmele ei. „Vânătoarea” s-a încheiat după ce hoțul a intrat cu dricul într-o mașină de Poliție.