Evenimentul Zilei > Monden > A fost odată Hollywood. Frumosul Bobby din ”Dallas” a pierdut totul la bătrânețe. Iată cum arată!
A fost odată Hollywood. Frumosul Bobby din ”Dallas” a pierdut totul la bătrânețe. Iată cum arată!

A fost odată Hollywood. Frumosul Bobby din ”Dallas” a pierdut totul la bătrânețe. Iată cum arată!

Povestea frumoasei Sue Ellen, interpretată de actrița Linda Gray, v-am spus-o săptămâna trecută. Azi e rândul lui Bobby Ewing, fiul familiei magnatului petrolului din celebrul serial Dallas, care a început să fie difuzat în România cu aprobarea lui Nicolae Ceaușescu. Frumosul Bobby a fost intepretat de actorul Patrick Duffy, care la vremea aceea avea 32 de ani. În pozele de azi, nu-l veți recunoaște.

Părinții i-au fost uciși de doi adolescenți

18 noiembrie 1986. Patrick era în culmea gloriei, filma în cel mai vizionat serial american, difuzat în toată lumea. O veste groaznică, primită în acea zi, avea să-i zguduie viața.

Părinții săi, Marie și Terence Duffy au fost jefuiți și uciși în barul lor din Montana. Adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz au fugit de la locul crimei, însă au fost imediat prinşi de Poliție şi închişi. Au fost condamnaţi la 75 de ani de închisoare. Cel dintâi, însă, a fost eliberat în 2007, după ce Sean a recunoscut că doar el a tras cu arma. Patrick s-a comportat atunci ca și Bobby Ewing. A spus că e de acord cu eliberarea lui Kenneth fiindcă nu l-ar ajuta cu nimic dacă acesta ar sta în continuare în închisoare.

De altfel, cu un an înainte, într-un interviu acordat în 2006 pentru The Guardian, actorul spunea: „Pentru fiecare lucru nefericit care se întâmplă, inclusiv moartea părinților mei, sunt vinovat. Sunt responsabil pentru faptul că sunt fiul a doi oameni care au fost uciși. Nu eu am cauzat uciderea lor. Dar dacă sufăr din cauza asta, este karma mea pe care am avut-o în aceasta viață și în aceste circumstanțe”.

Viața de familie, 43 de ani de căsnicie

Patrick avea 24 de ani când s-a căsătorit cu Carlyn Rosser, o balerină în vârstă de 34 de ani. Nu a fost doar o dragoste pasageră și nici nu s-adestrămat atunci când el a devenit idolul de pe micul ecran Bobby Ewing și actorul de la Hollywood râvnit de multe vedete.

Presa vremii accentua mereu faptul că Patrick și Carlyn şi-au construit o căsnicie solidă, apărând împreună la fel de zâmbitori la toate marile evenimente.

Cu mulți ani în urmă, cuplul Duffy a cumpărat o fermă în Oregon, de 2.500 de metri pătrați, unde și-a crescut băieții și apoi nepoții.

“Am fost destul de norocos încât să călătoresc peste tot în lume, dar pentru mine, un weekend idilic este tot unul la fermă, alături de soţia mea, Carlyn, fiii şi nepoţii noştri, pentru care eu gătesc mereu cina. Sunt mai degrabă un bucătar utilitar decât unul aventuros. N-am decât vreo 15 reţete în repertoriul meu, pe care le gătesc prin rotaţie – dar iubesc să cobor la râu şi să pescuiesc un somon, pe care să-l fac pe grătar. Iar la el să adaug nişte legume proaspăt culese din grădina noastră, pe care să le fac la cuptor!”, mărturisea actorul într-un interviu, în urmă cu patru ani.

În 2017 au împlint 43 de ani de căsnicie. Totul părea atât de minunat…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE