A fost împuşcat în gât, dar a continuat să lupte 90 de minute cu talibanii. VIDEO Imagini incredibile din război

A fost împuşcat în gât, dar a continuat să lupte 90 de minute cu talibanii. VIDEO Imagini incredibile din război

Caporalul Simon Moloney a fost împuşcat în gât în timpul unei lupte cu talibanii. Uimitoar este că acesta a continuat să lupte 90 de minute după nefericitul eveniment.

Urmăreşte o Galerie Foto de la faţa locului Împuşcat în gât, caporalul s-a întors alături de camarazii săi, care luptau împotriva talibanilor. Astfel, după împuşcătură,  acesta a continuat să lupte şi a rezistat încă 90 de minute. Apoi, el s-a retras şi a primit îngrijiri medicale. "Trebuia să continui. Mă gândeam că oricum voi muri, atunci trebuie să continui", a declarat caporalul Moloney. Acesta a supravieţuit datorită medicului caporal Wesley Masters aflat în război. El a pierdut mult sânge, însă a reuşit să se pună pe picioare. Caporalul Simion Moloney a fost fotografiat în timp ce primea îngrijiri din partea medicilor de pe front. "Am avut un moment în care m-am gândit că viaţa mea s-a terminat. Realizam că am fost împuşcat în gât şi că urmează să mor. Totul era sumbru", a mai spus acesta. Cei doi caporali, plus aţi 115 militari au fost decoraţi cu medalii pentru lupta din Afganistan. <iframe id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1087581.html" frameborder="0" height="503" scrolling="no" width="620"></iframe> TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • MANDAT DE ARESTARE. "Excelenţa Sa", Mihail Vlasov, se milogea pentru şpagă şi accepta plata în rate: "Hai, promite-mi că îmi dai banii!"
  • Kievul a dat un ultimatum de 3 ore autorităţilor din Crimeea pentru eliberarea comandantului marinei ucrainene| VIDEO
  • O româncă a dat în judecată Casa Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta II, chemată la Tribunalul Bucureşti

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY de la Hollywood, despre un actor român: „L-am CĂLĂRIT ca pe un taur mecanic”. Ce i-a făcut mai exact | VIDEO
  • Caz ingrozitor. MODEL de 19 ani ucis de o boală oribilă. Medicii i-au refuzat un test vital GALERIE FOTO
  • TOP cei mai răi profesori. Este incredibil ce le-au făcut elevilor| GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News