Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost găsit de polițiști cu ștreangul la gât. Cum au reacționat oamenii legii
A fost găsit de polițiști cu ștreangul la gât. Cum au reacționat oamenii legii

A fost găsit de polițiști cu ștreangul la gât. Cum au reacționat oamenii legii

Polițiștii au salvat, luni seara, un tânăr care plecase de acasă ca să se sinucidă, pentru că suferea din dragoste. Oamenii legii l-au descoperit în ultimul moment și au reușit să-i taie sfoara cu care acesta încerca să se spânzure.

Întâmplarea a avut loc în comuna gorjeană Bumbeşti Piţic. De câteva zile, tânărul de 27 de ani suferea ca urmare a unei decepţii în dragoste. El a plecat de acasă, luni, iar după ore bune în care nu a reușit să mai dea de el, mama sa a sunat la poliție. Oamenii legii au reușit rapid să dea de urma tânărului. L-au găsit atârnând într-o sfoară, într-o anexă, unde își improvizase o spânzurătoare, decis să încheie socotelile cu viața.

”La nivelul subunităţii de poliţie s-au constituit echipe de căutare a tânărului, acesta fiind găsit cu operativitate de către echipa formata din comisar şef de poliţie Popescu Daniel, şeful Poliţiei Oraş Novaci, şi inspector de poliţie Cioranu Cosmin, din cadrul aceleiaşi subunităţi, în podul unei anexe, fiind strangulat cu o sfoară.

Cei doi poliţişti au tăiat de îndată sfoara care-l strangula pe tânăr, acordându-i primul ajutor medical şi solicitând prezenţa ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, tânărul a supravieţuit”, a precizat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform Agerpres.ro.