A explodat bomba în scandalul anului! Ultima dorință a artistului i-a șocat pe toți

A explodat bomba în scandalul anului! Ultima dorință a artistului i-a șocat pe toți

Ies la iveală noi detalii despre scandalul care a cutremurat lumea muzicii populare!

Mariana, sora lui Nicușor Iordan, susține că Ana Maria Preda a mințit și că, de fapt, aceasta nu ar fi fost niciodată abuzată sexual.

Ba mai mult, femeia mai susține că Aurelian Preda i-ar fi mărturisit că după decesul lui, ar fi vrut ca Nicușor să-i devină partener Anei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Procurorii DIICOT anchetează  dosarul în care Iordan este acuzat de abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. Cu toate acestea, sora lui Nicușor Iordan susține că Ana Maria a întreținut relații intime cu acesta de bună voie.

„Niciodată fratele meu nu a spus că nu ar fi avut o relație intimă. A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit. Vă rog frumos, un copil de 19 ani care spune aberații la TV. Ziua este lacrimogenă și noaptea rupe cluburile. Scuzați-mi expresia. Domnișoara ar trebui să-și pună niște semne de întrebare vis-a-vis de locurile unde se ducea”, a mărturisit Mariana pentru cancan.ro, emisiune difuzată de România TV.

„Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie. Domnisoara Ana a vrut 100 mii de euro în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație. Cam atât i-ar fi convenit domnișoarei să încaseze”, a mai spus Mariana.

Pe lângă aceste dezvăluiri explozive, Mariana a mai făcut o afirmație care a șocat pe aboslut toată lumea.

„Tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea, și mi-a spus mie personal că și-ar dori ca după moartea lui Nicușor și Ana să fie împreună”, a mai dezvăluit sora lui Nicușor Iordan.