Evenimentul Zilei > Monden > A explodat bomba în scandalul anului! Ultima dorință a artistului i-a șocat pe toți
A explodat bomba în scandalul anului! Ultima dorință a artistului i-a șocat pe toți

A explodat bomba în scandalul anului! Ultima dorință a artistului i-a șocat pe toți

Ies la iveală noi detalii despre scandalul care a cutremurat lumea muzicii populare!

Mariana, sora lui Nicușor Iordan, susține că Ana Maria Preda a mințit și că, de fapt, aceasta nu ar fi fost niciodată abuzată sexual.

Ba mai mult, femeia mai susține că Aurelian Preda i-ar fi mărturisit că după decesul lui, ar fi vrut ca Nicușor să-i devină partener Anei.

Procurorii DIICOT anchetează  dosarul în care Iordan este acuzat de abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. Cu toate acestea, sora lui Nicușor Iordan susține că Ana Maria a întreținut relații intime cu acesta de bună voie.

„Niciodată fratele meu nu a spus că nu ar fi avut o relație intimă. A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit. Vă rog frumos, un copil de 19 ani care spune aberații la TV. Ziua este lacrimogenă și noaptea rupe cluburile. Scuzați-mi expresia. Domnișoara ar trebui să-și pună niște semne de întrebare vis-a-vis de locurile unde se ducea”, a mărturisit Mariana pentru cancan.ro, emisiune difuzată de România TV.

„Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie. Domnisoara Ana a vrut 100 mii de euro în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație. Cam atât i-ar fi convenit domnișoarei să încaseze”, a mai spus Mariana.

Pe lângă aceste dezvăluiri explozive, Mariana a mai făcut o afirmație care a șocat pe aboslut toată lumea.

„Tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea, și mi-a spus mie personal că și-ar dori ca după moartea lui Nicușor și Ana să fie împreună”, a mai dezvăluit sora lui Nicușor Iordan.